Revista de disseny
Revista de disseny
Cinema

Wuhan Pixel Box Cinema

Cinema “Pixel” és l’element bàsic de les imatges, el dissenyador explora la relació de moviment i píxel per convertir-se en el tema d’aquest disseny. "Pixel" s'aplica a diferents àrees dcinema. El vestíbul de taquilla acull un enorme sobre corbat format per més de 6.000 peces de panells d’acer inoxidable. El mur de la pantalla està decorat amb una gran quantitat de tires quadrades que sobresurten de la paret que presenta el glamur nom de cinema. Dins d’aquest cinema, tothom gaudiria del gran ambient del món digital generat per la cohesió de tots els elements “Pixel”.

Nom del projecte : Wuhan Pixel Box Cinema, Nom del dissenyador : Ajax Law, Nom del client : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Cinema

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.