Revista de disseny
Revista de disseny
La Recollida De Banys

CATINO

La Recollida De Banys CATINO neix del desig de donar forma a un pensament. Aquesta col·lecció evoca la poesia de la vida quotidiana mitjançant elements senzills, que reinterpreten arquetips de la nostra imaginació de manera contemporània. Suggereix un retorn a un entorn de calidesa i solidesa, mitjançant l’ús de fustes naturals, mecanitzades a partir de massissos i muntades per mantenir-se eternes.

Nom del projecte : CATINO, Nom del dissenyador : Emanuele Pangrazi, Nom del client : Disegno Ceramica.

CATINO La Recollida De Banys

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.