Revista de disseny
Revista de disseny
El Control De Qualitat De L’Aire

Midea Sensia AQC

El Control De Qualitat De L’Aire Midea Sensia AQC és un híbrid intel·ligent que integra l’interior de la llar tant d’elegància com d’estil. Aporta tecnologia i innovació humanitzades mitjançant característiques, controlant la purificació de la temperatura i la qualitat de l’aire amb il·luminació i gerro a la decoració de l’habitació. El benestar arriba mitjançant una tecnologia de sensors capaç de llegir el medi ambient i mantenir estable la temperatura i la humitat locals, segons la configuració prèvia, realitzada per MideaApp.

Un Robot Mòbil Autònom

Pharmy

Un Robot Mòbil Autònom Robot de navegació autònom per logística hospitalària. És un sistema de servei de productes per a realitzar lliuraments eficaços i segurs, disminuint les possibilitats que el professional sanitari estigui exposat a emmalaltir, frenant malalties pandèmiques entre el personal de l’hospital i els pacients (COVID-19 o H1N1). El disseny ajuda a gestionar els enviaments hospitalaris amb fàcil accés i seguretat, utilitzant una interacció sense usuaris complicada mitjançant la tecnologia simpàtica. Les unitats robòtiques tenen la capacitat de moure's autònomament en un entorn interior i tenen un flux sincronitzat amb unitats similars, podent robotitzar el treball col·laboratiu en equip.

Residencial

Shkrub

Residencial La casa Shkrub va aparèixer per amor i per amor: una parella amorosa amb tres fills. L’ADN de la casa inclou els principis estètics estructurants que troben inspiració en la història i la cultura ucraïneses inspirades en la saviesa japonesa. L’element de terra com a material es fa sentir en aspectes estructurals de la llar, com el sostre de paja original i en les belles i denses parets d’argila amb textures. La idea de retre homenatge, com a lloc fundacional, es pot sentir a tota la llar, com un delicat fil conductor.

Difusor D’Aromes Intel·ligents

Theunique

Difusor D’Aromes Intel·ligents L’agarwood és rar i car. El seu aroma només es pot obtenir a partir de cremades o extracció, utilitzades a l'interior i proporcionades per pocs usuaris. Per trencar aquestes limitacions, es crea un difusor d’aromes intel·ligents i tauletes naturals d’agarwood fetes a mà després d’esforços de 3 anys amb més de 60 dissenys, 10 prototips i 200 experiments. Demostra un nou model de negoci possible i l'ús del context per a la indústria agrícola. Els usuaris simplement poden inserir un difusor dins d’un cotxe, personalitzar el temps, la densitat i la varietat d’aroma amb facilitat i gaudir de l’aromateràpia immersiva allà on vagin i sempre que condueixin.

L’Aire Condicionat

Midea Sensia HW

L’Aire Condicionat La Midea Sensia promou la qualitat de vida i una forma innovadora d’exposar l’objecte de decoració. A més de l'eficiència i el silenci del flux d'aire, presenta l'innovador panell tàctil que dóna accés a funcions i colors i intensitat del raig. La teràpia del color que ajuda al procés antiestrès, va desenvolupar productes innovadors en ambdós sentits, benestar i estètica. A més de la diferent estètica, les seves formes integren l’interior de la llar amb elegància i estil, valorant la casa mitjançant la llum indirecta.

Escriptori

Duoo

Escriptori Duoo Desk és el desig d’expressar el caràcter mitjançant el minimalisme de les formes. Les seves fines línies horitzontals i les potes angulars de metall creen una imatge visual potent. La prestatgeria superior permet col·locar papereria de manera que no molesti durant el treball. Una safata oculta a la superfície per connectar dispositius manté una estètica neta. La taula de xapa natural aporta la calidesa de la textura de fusta natural. L’escriptori manté un equilibri impecable, gràcies als materials, la funcionalitat i la pràctica seleccionats harmoniosament, combinats amb l’estètica de formes regulars i estrictes.