Revista de disseny
Revista de disseny
Instal·lació Òptica

Opx2

Instal·lació Òptica Opx2 és una instal·lació òptica que explora una relació simbiòtica entre natura i tecnologia. Una relació on els patrons, la repetició i el ritme descriuen tant formacions naturals com operacions dels processos de computació. Les geometries reclusives, l'opacitat momentània i / o la densitat són similars al fenomen de conducció d'un camp de blat de moro o s'explica en tecnologia tot mirant el codi binari. Opx2 construeix una geometria complexa i desafia la percepció del volum i de l'espai.

Nom del projecte : Opx2, Nom del dissenyador : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Nom del client : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Instal·lació Òptica

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.