Revista de disseny
Revista de disseny
Col·lecció De Bany

Up

Col·lecció De Bany La col·lecció de bany dissenyada per Emanuele Pangrazi mostra com un simple concepte pot generar innovació. La idea inicial és millorar la comoditat que inclina lleugerament el pla de seient de la sanitat. Aquesta idea es va convertir en el tema principal del disseny i està present en tots els elements de la col·lecció. El tema principal i les estrictes relacions geomètriques donen a la col·lecció un estil contemporani d'acord amb el gust europeu.

Nom del projecte : Up, Nom del dissenyador : Emanuele Pangrazi, Nom del client : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Col·lecció De Bany

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.