Revista de disseny
Revista de disseny
El Mobiliari Públic D’Art Urbà

Eye of Ra'

El Mobiliari Públic D’Art Urbà L’ambició d’aquest disseny és fusionar la història egípcia antiga amb la metodologia de disseny futurista fluida. Es tracta d’una traducció literal de l’eina religiosa més icònica d’egípcia a una forma fluida de mobiliari de carrer que toma les característiques de l’estil fluït on no s’advoca cap forma o disseny específic. L’Ull representa els homòlegs masculins i femenins en la procreació del Déu Ra. El mobiliari de carrer es presenta, per tant, amb un disseny robust que simbolitza la masculinitat i la força, mentre que la seva aparença curvace retrata la feminitat i la gràcia.

Nom del projecte : Eye of Ra', Nom del dissenyador : Dalia Sadany, Nom del client : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' El Mobiliari Públic D’Art Urbà

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.