Revista de disseny
Revista de disseny
La Revista Interactiva Digital

DesignSoul Digital Magazine

La Revista Interactiva Digital La revista Soul de disseny Filli Boya explica la importància dels colors a les nostres vides per als seus lectors d’una manera diferent i agradable. El contingut de Design Soul inclou una àmplia àrea des de la moda fins a l'art; de la decoració a la cura personal; des de l’esport fins a la tecnologia i fins i tot des d’aliments i begudes fins a llibres. A més de retrats famosos i interessants, anàlisis, última tecnologia i entrevistes, la revista també inclou contingut, vídeos i música interessants. La revista Filli Boya Design Soul es publica trimestralment a iPad, iPhone i Android.

Nom del projecte : DesignSoul Digital Magazine, Nom del dissenyador : NGM Turkey, Nom del client : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine La Revista Interactiva Digital

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.