Revista de disseny
Revista de disseny
Caixa De Regal

Jack Daniel's

Caixa De Regal Una caixa de regal de luxe per al Whisky Tennessee de Jack Daniel no és només una caixa habitual que inclou una ampolla al seu interior. Aquesta construcció de paquets única es va desenvolupar per a un disseny excel·lent, però també per al lliurament d'ampolles segures al mateix temps. Gràcies a les grans finestres obertes que podem veure a tota la caixa. La llum que entra directament a través de la caixa posa de manifest el color original del whisky i la puresa del producte. Tot i que els dos costats de la caixa són oberts, la rigidesa torsional és excel·lent. La caixa de regal està feta completament de cartró i està laminada mat completa amb estampats en calent i elements de gofrat.

Nom del projecte : Jack Daniel's, Nom del dissenyador : Kantors Creative Club, Nom del client : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Caixa De Regal

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.