Revista de disseny
Revista de disseny
L’Armari De Menjador

Baan

L’Armari De Menjador "baan" és un tipus d'armari que ha estat dissenyat específicament per a l'ús del sopar. La seva aparença única i la força són les narracions relacionades per funció. Hi ha diverses característiques distintives dels sistemes d'armaris. Les diferents funcions i característiques de l’armari que estan separades per una història com ara la placa de coberts i la caixa de teixits estan representades per llar de foc i xemeneia. A més, les copes de vi es representen amb el candelabre i la cremallera està simbolitzada per l'escala. Hi ha quatre components principals de la casa en què es fan idees narratives.

Nom del projecte : Baan, Nom del dissenyador : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Nom del client : Partly Cloudy Studio.

Baan L’Armari De Menjador

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.