Revista de disseny
Revista de disseny
Catàleg

Classical Raya

Catàleg Una cosa sobre Hari Raya, és que les cançons d'atac actual de Raya segueixen estant a prop del cor de la gent fins avui. Quina millor manera de fer tot això que amb un tema de "Classical Raya"? Per donar a conèixer l’essència d’aquest tema, el catàleg d’obstacles de regal està dissenyat per semblar un disc de vinil antic. El nostre objectiu era: 1. Crear un disseny especial en lloc de pàgines amb productes visuals de producte i els seus preus respectius. 2. Generar nivell d’estimació per la música clàssica i les arts tradicionals. 3. Dóna a conèixer l’esperit de Hari Raya.

Nom del projecte : Classical Raya, Nom del dissenyador : Vincent Teoh Boon Seang, Nom del client : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Catàleg

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.