Revista de disseny
Revista de disseny
La Llum De Tasca

Linear

La Llum De Tasca La tècnica de flexió de tubs de Linear Light s’utilitza àmpliament per produir peces de vehicle. La línia angular fluida es realitza mitjançant un control de precisió del fabricant taiwanès, disposant així del material mínim per a construir la línia lineal lleugera, forta i portàtil; ideal per il·luminar qualsevol interior modern. Aplica xips de LED que no tenen parpelleig tàctil, amb la funció de memòria que s’encén al volum anterior establert. Lineal Task està dissenyat per ser muntat fàcilment per l’usuari, compost per material no tòxic i proveït d’embalatges plans; fent tot el possible per reduir l'impacte ambiental.

Nom del projecte : Linear, Nom del dissenyador : Ray Teng Pai, Nom del client : Singular Concept, RAY.

Linear La Llum De Tasca

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.