Revista de disseny
Revista de disseny
El Carro Multifuncional

Km31

El Carro Multifuncional Patrick Sarran va crear el Km31 per a un ampli ventall d’usos de restaurants. La limitació principal era la multifuncionalitat. Aquest cistell es pot utilitzar de forma individual per servir una taula o una altra fila amb altres per a un bufet. El dissenyador va idear un top de Krion articulat muntat a la mateixa base de rodes que havia dissenyat per a una gamma de carrets com el KEZA, i posteriorment el Kvin, el Jardí de te d’herbes i el Kali, anomenats junts de la sèrie K. La duresa del Krion va permetre triar un acabat lleuger complet, amb la robustesa necessària per a un establiment luxós.

Nom del projecte : Km31, Nom del dissenyador : Patrick Sarran, Nom del client : QUISO SARL.

Km31 El Carro Multifuncional

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.