Revista de disseny
Revista de disseny
Llibreria

Amheba

Llibreria La llibreria orgànica anomenada Amheba està dirigida per un algorisme que conté paràmetres variables i un conjunt de regles. El concepte d’optimització topològica s’utilitza per alleugerir l’estructura. Gràcies a una lògica precisa, es pot descompondre i transferir-la en qualsevol moment. Una persona és capaç de transportar peces i muntar una estructura de 2,5 metres de llarg. Es va utilitzar la tecnologia de la fabricació digital. Tot el procés es controlava només als ordinadors. No era necessària documentació tècnica. Les dades es van enviar a la màquina CNC de 3 eixos. El resultat de tot el procés és l'estructura amb pes pesat.

Nom del projecte : Amheba, Nom del dissenyador : George Šmejkal, Nom del client : Parametr Studio.

Amheba Llibreria

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.