Revista de disseny
Revista de disseny
Marca

Co-Creation! Camp

Marca Es tracta del disseny i la marca del logotip per a l'esdeveniment "Camp de co-creació!", Que la gent parla sobre la revitalització local per al futur. El Japó s’enfronta a qüestions socials sense precedents com la baixa natalitat, l’envelliment de la població o la despoblació de la regió. "Co-Creació! Camp" ha creat per intercanviar informació i ajudar-se mútuament més enllà dels diversos problemes per a les persones implicades en la indústria turística. Diversos colors simbolitzen la voluntat de cadascú, i va provocar moltes idees i va produir més de 100 projectes.

Nom del projecte : Co-Creation! Camp, Nom del dissenyador : Kei Sato, Nom del client : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp Marca

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.