Revista de disseny
Revista de disseny
La Cuina De Foc

Firo

La Cuina De Foc FIRO és un joc de cuina multifuncional i portàtil de 5 kg per a cada foc obert. El forn sosté 4 pots, fixats desmuntables a la construcció de la barana de calaixos amb un suport giratori per mantenir el nivell d'aliments. D’aquesta manera es pot utilitzar fàcilment i amb seguretat FIRO com a calaix sense vessar menjar mentre el forn s’està a la meitat del foc. Els pots s’utilitzen per cuinar i menjar, i es manegen amb l’eina de coberts que es tanca a cada costat de les olles per portar-los a les butxaques d’aïllament de la temperatura durant la calor. També inclou una manta que és una bossa que inclou tots els equips útils.

Nom del projecte : Firo, Nom del dissenyador : Andrea Sosinski, Nom del client : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo La Cuina De Foc

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.