Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Hand down the Tale of the HEIKE

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques Escenografia tridimensional que utilitza tot l'espai escènic. Busquem la nova dansa japonesa, i aquest és un disseny de l'art escènic que tenia com a objectiu la forma ideal de la dansa japonesa contemporània. A diferència de la dansa tradicional japonesa art escènic bidimensional, disseny tridimensional que aprofita tot l'espai escènic.

Nom del projecte : Hand down the Tale of the HEIKE, Nom del dissenyador : Nakamura Kazunobu, Nom del client : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Hand down the Tale of the HEIKE El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.