Revista de disseny
Revista de disseny
El Lloc Web

Tailor Made Fragrance

El Lloc Web Tailor Made Fragrance va néixer de l'experiència d'una empresa italiana especialitzada en el desenvolupament i producció d'envasos primaris per a sectors de fragàncies, cura de la pell, cosmètics de colors i fragàncies per a la llar. El paper de Webgriffe va ser donar suport a l’Estratègia empresarial del client dissenyant una solució que afavoria la consciència de marca i el llançament de la nova unitat de negoci centrada en que els usuaris creessin el seu perfum únic i totalment personalitzat, s’iniciés en un ampli procés de creixement industrial i segmentació de l’oferta B2B.

Nom del projecte : Tailor Made Fragrance, Nom del dissenyador : Cristian Galletti, Nom del client : Tailor Made Fragrance.

Tailor Made Fragrance El Lloc Web

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.