Revista de disseny
Revista de disseny
Instal·lacions Interactives

Falling Water

Instal·lacions Interactives The Falling Water és un conjunt d’instal·lacions interactives que permeten als usuaris canviar el camí d’execució al voltant d’un cub o cubs. La combinació de cubs i corrent de perles presenten un contrast d'objectes estàtics i el flux d'aigua dinàmic. Es pot tirar el corrent per veure les corrents corrent o simplement posar-se sobre una taula com a escena d’aigua gelada. Les gotes també es consideren els desitjos que la gent fa cada dia. Els desitjos han de ser encadenats i funcionar per sempre com una cascada.

Nom del projecte : Falling Water, Nom del dissenyador : Naai-Jung Shih, Nom del client : Naai-Jung Shih.

Falling Water Instal·lacions Interactives

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.