Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Oberbayern

Casa Residencial El dissenyador creu que la profunditat i la significaci贸 de l'espai viuen en la sostenibilitat derivada de la unitat de l'home, l'espai i l'entorn interrelacionats i codependents; per tant, amb enormes materials originals i residus reciclats, el concepte es materialitza en l'estudi de disseny, una combinaci贸 de llar i oficina, per a un estil de disseny de conviv猫ncia amb l'entorn.

Nom del projecte : Oberbayern, Nom del dissenyador : Fabio Su, Nom del client : zendo.

Oberbayern Casa Residencial

Aquest sorprenent disseny 茅s guanyador del premi de disseny de plata a la competici贸 de moda, roba i vestits. Definitivament, haur铆eu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les 煤ltimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovaci贸 entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny m茅s recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovaci贸, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informaci贸 sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.