Revista de disseny
Revista de disseny
El Re-Branding D’Empresa

Astra Make-up

El Re-Branding D’Empresa El poder de la marca no rau només en la seva capacitat i visió, sinó també en la comunicació. Un catàleg fàcil d’utilitzar ple de fotografies de productes forts; un lloc web atractiu i orientat al consumidor que ofereix serveis en línia i una visió general dels productes de les marques. També vam desenvolupar un llenguatge visual en la representació de la sensació de marca amb un estil de moda de fotografia i una línia de comunicació fresca en mitjans socials, establint un diàleg entre l’empresa i el consumidor.

Nom del projecte : Astra Make-up, Nom del dissenyador : Paul Robb, Nom del client : Salt & Pepper.

Astra Make-up El Re-Branding D’Empresa

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.