Revista de disseny
Revista de disseny
Botiga

Ilumel

Botiga Després de gairebé quatre dècades d’història, la botiga Ilumel és una de les firmes més grans i prestigioses de la República Dominicana en el mercat de mobles, il·luminació i decoració. La intervenció més recent respon a la necessitat d’una expansió de les zones d’exposició i a la definició d’una ruta més neta i articulada que permeti apreciar la varietat de col·leccions disponibles.

Nom del projecte : Ilumel, Nom del dissenyador : Dante Luna, Nom del client : Ilumel.

Ilumel Botiga

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.