Revista de disseny
Revista de disseny
Vestidors

Sopron Basket

Vestidors Sopron Basket és un equip professional de bàsquet femení amb seu a Sopron, Hongria. Com que són un dels equips hongaresos amb més èxit amb 12 copes de campionat nacional i aconseguint el segon lloc a l’Eurolliga, la direcció del club va decidir invertir en un nou complex de vestidors per tenir una instal·lació bastant prestigiosa al nom del club, en funció de les necessitats del jugador. millor, motivar-los i promoure la seva unitat.

Nom del projecte : Sopron Basket, Nom del dissenyador : IO line and round, Nom del client : IO line and round.

Sopron Basket Vestidors

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.