Revista de disseny
Revista de disseny
L’Art Fotogràfic

Forgotten Paris

L’Art Fotogràfic París oblidat són fotografies en blanc i negre dels antics subterranis de la capital francesa. Aquest disseny és un repertori de llocs que poca gent coneix perquè són il·legals i de difícil accés. Matthieu Bouvier fa deu anys que explora aquests llocs perillosos per descobrir aquest passat oblidat.

Nom del projecte : Forgotten Paris, Nom del dissenyador : Matthieu Bouvier, Nom del client : Matthieu Bouvier photographie et post-production.

Forgotten Paris L’Art Fotogràfic

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.