Revista de disseny
Revista de disseny
El Joc D’Entrenament De L’Alè

P Y Lung

El Joc D’Entrenament De L’Alè És un disseny de dispositiu semblant a joguines per a totes les edats, de manera que tothom es podrà beneficiar d'un entrenament regular per respirar per millorar la capacitat pulmonar fent que la pilota passi a través de pistes amb diferents punts de control per controlar la inhalació i l'exhalació d'aire. Les pistes consten de diversos mòduls, flexibles i intercanviables. Una estructura de mecanisme magnètic dissenyada en el creador d’alè que permet ajustar-se a les condicions respiratòries.

Nom del projecte : P Y Lung, Nom del dissenyador : ChungSheng Chen, Nom del client : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

P Y Lung El Joc D’Entrenament De L’Alè

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.