Revista de disseny
Revista de disseny
Hotel

Park Zoo

Hotel Sens dubte, un hotel basat en la temàtica animal. No obstant això, els dissenyadors no han creat simplement una sèrie d'instal·lacions adorables i gracioses amb forma d'animals per tal de cridar l'atenció en un mercat intensament competitiu. Infusionant l’espai amb el profund amor pels animals, els dissenyadors van transformar hotel en una exposició d’art, on els clients són capaços d’observar i sentir la situació real que s’enfronten els animals en perill d’extinció en el moment actual.

Nom del projecte : Park Zoo, Nom del dissenyador : Li Xiang, Nom del client : X+Living.

Park Zoo Hotel

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.