Revista de disseny
Revista de disseny
Club Infantil

Meland

Club Infantil Tot el projecte ha completat l’expressió excel·lent del pati d’infants interior de pares i fills, mostrant un alt grau de completesa i coherència en la racionalització i la narració espacial. El subtil disseny de la línia connecta diferents àrees funcionals i dóna compte de la racionalitat dels fluxos de visitants. La narració de l’espai, al seu torn, connecta diferents espais a través d’una trama completa i porta als consumidors a experimentar el meravellós viatge de la interacció pares-fill.

Nom del projecte : Meland, Nom del dissenyador : Li Xiang, Nom del client : X+Living.

Meland Club Infantil

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.