Revista de disseny
Revista de disseny
Difusor D’Aromes Intel·ligents

Theunique

Difusor D’Aromes Intel·ligents L’agarwood és rar i car. El seu aroma només es pot obtenir a partir de cremades o extracció, utilitzades a l'interior i proporcionades per pocs usuaris. Per trencar aquestes limitacions, es crea un difusor d’aromes intel·ligents i tauletes naturals d’agarwood fetes a mà després d’esforços de 3 anys amb més de 60 dissenys, 10 prototips i 200 experiments. Demostra un nou model de negoci possible i l'ús del context per a la indústria agrícola. Els usuaris simplement poden inserir un difusor dins d’un cotxe, personalitzar el temps, la densitat i la varietat d’aroma amb facilitat i gaudir de l’aromateràpia immersiva allà on vagin i sempre que condueixin.

Nom del projecte : Theunique, Nom del dissenyador : Dr. MICKEY MENGTING Zhang, Nom del client : THEUNIQUE.

Theunique Difusor D’Aromes Intel·ligents

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.