Revista de disseny
Revista de disseny
Sistema De Connexió De Rodes

Airport Bremen

Sistema De Connexió De Rodes Un disseny modern d’alt contrast i una clara informació Hirarchie distingeixen el nou sistema. El sistema d’orientació funciona ràpidament i contribuirà positivament a la qualitat del servei que permet l’aeroport. El més important significa al costat de l'ús d'un tipus de lletra nou, un element de fletxa distintiu per a la introducció de diferents colors amb alt contrast. Va ser particularment relacionat amb aspectes funcionals i psicològics, com la bona visibilitat, la llegibilitat i el registre d’informació sense barreres. S'utilitzen nous estoigs d'alumini amb una il·luminació LED optimitzada i moderna. Es van afegir torres de senyalització.

Nom del projecte : Airport Bremen, Nom del dissenyador : Geissert Thomas, Nom del client : TEAMGEISSERT.

Airport Bremen Sistema De Connexió De Rodes

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.