Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De

Monk Font

El Disseny De Monk busca un equilibri entre l’obertura i la llegibilitat dels humanistes sense serifs i un caràcter més regularitzat de la plaça sense serif. Tot i que originalment va ser dissenyat com a un tipus de llatí llatí, es va decidir ben aviat que necessitava un diàleg més ampli per incloure una versió àrab. Tant el llatí com l’àrab ens dissenyen la mateixa ració i la idea de la geometria compartida. La força del procés de disseny paral·lel permet als dos llenguatges tenir una harmonia i gràcia equilibrades. Tant l'àrab com el llatí funcionen perfectament junts amb mostradors compartits, gruix de tija i formes corbes.

Nom del projecte : Monk Font, Nom del dissenyador : Paul Robb, Nom del client : Salt & Pepper.

Monk Font El Disseny De

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.