Revista de disseny
Revista de disseny
El Allisat Del Cabell

Nano Airy

El Allisat Del Cabell El ferro de redreçament Nano airy combina materials de recobriment nano-ceràmic amb una innovadora tecnologia de ferro negativa, que aporta el cabell suaument i elegantment en forma recta. Gràcies al sensor d’imant situat a la part superior de la tapa i del cos, el dispositiu s’apaga automàticament quan es tanca la tapa, cosa que pot transportar. El cos compacte amb el disseny sense fils recarregable USB és fàcil d’emmagatzemar a la bossa de mà i de portar, ajudant les dones a mantenir un pentinat elegant en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. L’esquema de color blanc i rosat proporciona al dispositiu un personatge femení.

Nom del projecte : Nano Airy, Nom del dissenyador : Takako Yoshikawa, Nom del client : Takako Yoshikawa, Kasetu Souzou Inc..

Nano Airy El Allisat Del Cabell

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.