Revista de disseny
Revista de disseny
Sèrie De Mobles

Sama

Sèrie De Mobles Sama és una autèntica sèrie de mobles que proporciona funcionalitat, experiència emocional i singularitat a través de les seves formes mínimes i pràctiques i el seu fort efecte visual. La inspiració cultural extreta de la poesia de vestits giratoris que es porten a les cerimònies de Sama es reinterpreta en el seu disseny mitjançant un joc de geometria cònica i tècniques de flexió de metalls. La postura escultòrica de la sèrie es combina amb la simplicitat en els materials, les formes i les tècniques de producció, per oferir un & amp; beneficis estètics. El resultat és una moderna sèrie de mobles que proporciona un toc distintiu als espais habitables.

Nom del projecte : Sama, Nom del dissenyador : Fulden Topaloglu, Nom del client : Studio Kali.

Sama Sèrie De Mobles

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.