Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De Marca

Queen

El Disseny De Marca El disseny ampliat es basa en el concepte de la reina i el tauler d’escacs. Amb els dos colors negre i daurat, el disseny és transmetre el sentit de la classe alta i remodelar la imatge visual. A més de les línies metàl·liques i d'or utilitzades en el producte mateix, l'element de l'escena està construït per tal de marcar la impressió de guerra dels escacs, i fem servir la coordinació de la il·luminació escènica per crear fum i llum de la guerra.

Nom del projecte : Queen, Nom del dissenyador : Zheng Yuan Huang, Nom del client : TAIWAN GREEN GOLD HOMELAND CO., LTD..

Queen El Disseny De Marca

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.