Revista de disseny
Revista de disseny
El Motlle De Gel

Icy Galaxy

El Motlle De Gel La natura ha estat sempre una de les fonts d’inspiració més importants per als dissenyadors. La idea va venir a la ment dels dissenyadors estudiant l’espai i la imatge de Milk Way Galaxy. L’aspecte més important d’aquest disseny era crear una forma única. Molts dissenys que es troben al mercat se centren a fer el gel més clar, però en aquest disseny presentat, els dissenyadors es van centrar intencionadament en les formes fetes pels minerals mentre que l’aigua es converteix en gel, per ser més clar que els dissenyadors van transformar un defecte natural. en un bell efecte Aquest disseny crea una forma esfèrica en espiral.

Nom del projecte : Icy Galaxy, Nom del dissenyador : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Nom del client : Creator studio.

Icy Galaxy El Motlle De Gel

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.