Revista de disseny
Revista de disseny
L’Espai D’Art

Surely

L’Espai D’Art Es tracta d’un art, casual i venda al detall, que es combinen en un mateix espai. Ja que l'arquitectura que és una fàbrica de col·locació de ganxo de peces de vestir que funciona amb el país. Tot l’edifici conserva una textura emmotllada de la paret, com a textura de capa de l’espai, crea un contrast diferent amb l’exterior, també crea una experiència espacial. Abandoneu la decoració massa dura, s'utilitza una decoració suau per a la visualització que crea una sensació relaxant. El contrast entre la creació i l’etapa inicial és més flexible per al desenvolupament sostenible de l’espai en el futur.

Nom del projecte : Surely, Nom del dissenyador : Michael Lam, Nom del client : Surely.

Surely L’Espai D’Art

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.