Revista de disseny
Revista de disseny
L’Art D’Instal·lació

Inorganic Mineral

L’Art D’Instal·lació Inspirat en profunds sentiments cap a la natura i l’experiència com a arquitecte, Lee Chi se centra en la creació d’instal·lacions artístiques botàniques úniques. En reflexionar sobre la naturalesa de l’art i en investigar tècniques creatives, Lee transforma els esdeveniments de la vida en obres d’art formalitzades. El tema d'aquesta sèrie de treballs és investigar la naturalesa dels materials i com es poden reconstruir els materials mitjançant el sistema estètic i la nova perspectiva. Lee també creu que la redefinició i reconstrucció de plantes i altres materials artificials pot fer que el paisatge natural tingui un impacte emocional en les persones.

Nom del projecte : Inorganic Mineral, Nom del dissenyador : Lee Chi, Nom del client : BOTANIPLAN VON LEE CHI.

Inorganic Mineral L’Art D’Instal·lació

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.