Revista de disseny
Revista de disseny
Botiga D’Ulleres

FVB

Botiga D’Ulleres La botiga d’ulleres intenta crear un espai únic. fent un bon ús de malla expandida amb diferents mides de forats mitjançant la recombinació i la capa i aplicant-les des de la paret arquitectònica al sostre interior, es mostra la característica de les lents còncaves, els diferents efectes de la depuració i la vaguetat. Amb l’aplicació de lents còncaves amb la varietat d’angle, es presenten efectes retorçats i inclinats de les imatges en el disseny del sostre i l’armari d’exposició. La propietat de les lents convexes, que canvia les mides dels objectes a voluntat, s’expressa a la paret de l’exposició.

Nom del projecte : FVB, Nom del dissenyador : kailun huang, Nom del client : iiiudesign.

FVB Botiga D’Ulleres

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.