Revista de disseny
Revista de disseny
Trituradora De Paper

HandiShred

Trituradora De Paper HandiShred és una trituradora de paper manual portàtil que no requereix cap font d’energia externa. Està dissenyat de forma petita i adequada perquè pugueu col·locar-lo al vostre escriptori, dins d’un calaix o maletí que pugui accedir fàcilment i triturar el vostre document important en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Aquesta trituradora útil funciona molt bé per triturar qualsevol document o rebut per garantir que la informació privada, confidencial i de qualsevol informació personal es mantingui segura en tot moment.

La Taula D’Interacció

paintable

La Taula D’Interacció Paintable és una taula multifunció per a tothom, pot ser una taula ordinària, una taula de dibuix o un instrument musical. Podeu utilitzar diferents tipus de colors per pintar a la superfície de la taula per crear música amb els vostres amics o famílies, i la superfície transferirà el dibuix per convertir-se en melodia per sensors de color. Hi ha dues maneres de dibuixar, dibuix creatiu i dibuix de notes musicals, els nens poden dibuixar qualsevol cosa que vulguin crear música aleatòria o utilitzar la regla que dissenyem per omplir el color en la posició específica per fer la rima del parvulari.

Taula, Trestle, Plinth

Trifold

Taula, Trestle, Plinth La forma de Trifold està informada mitjançant una combinació de superfícies triangulars i una única seqüència plegable. Té un disseny escultòric i minimalista, però complex i, des de tots els angles, revela una composició única. El disseny es pot escalar per adaptar-se a diversos propòsits sense comprometre la seva integritat estructural. El Trifold és un aparador dels mètodes de fabricació digital i l’ús de noves tecnologies de fabricació com la robòtica. El procés de producció s'ha desenvolupat en col·laboració amb una empresa de fabricació robòtica especialitzada en plegar metalls amb robots de 6 eixos.

Joguina

Movable wooden animals

Joguina Les joguines d’animals de diversitat es mouen de maneres diferents, senzilles però divertides. Les formes abstractes dels animals absorbeixen la imaginació dels nens. Hi ha cinc animals del grup: porc, ànec, jirafa, caragol i dinosaure. El cap de l’Ànec es mou de dreta a esquerra quan l’agafes del pupitre, sembla que et diu "NO"; El cap de girafa es pot moure de dalt a baix; El cap del cargol, el caragol i el dinosaure es mouen de dins cap a fora quan gireu les cues. Tots els moviments fan que les persones somriguin i impulsin els nens a jugar de maneres diferents, com ara tirar, empènyer, girar, etc.

Les Joguines Mòbils De Fusta De Roly

Tumbler" Contentment "

Les Joguines Mòbils De Fusta De Roly Com tenir un arc de Sant Martí? Com abraçar un vent d’estiu? Sempre em toquen algunes coses subtils i em sento molt satisfet i feliç. Com emmagatzemar i com posseir? Suficient és tan bo com una festa. M’agradaria plasmar els diferents tipus de materials d’una manera senzilla i divertida. Deixa que els nens juguin amb ells per reconèixer el món físic, estimular la seva imaginació i ajudar-los a comprendre el seu entorn.