Revista de disseny
Revista de disseny
La Renovació D’Hotels

Renovated Fisherman's House

La Renovació D’Hotels L'hotel SIXX es troba al poble de Houhai, a la badia de Haitang, a Sanya. El mar del sud de la Xina es troba a 10 metres davant de l'hotel i el Houhai és conegut com el paradís de la persona que practica surf a la Xina. L’arquitecte va transformar l’edifici original de tres plantes, que ha estat servit per a una família de pescadors locals durant anys, en un hotel de temàtica surfista, reforçant l’antiga estructura i renovant l’espai del seu interior.

La Residència De Cap De Setmana

Cliff House

La Residència De Cap De Setmana Es tracta d’una cabina de pesca amb vista a la muntanya, a la riba del riu Heaven (‘Tenkawa’ en japonès). Fet de formigó armat, la forma és un tub simple, de sis metres de longitud. L’extrem de la carretera del tub està contrapès i ancorat al fons del terra, de manera que s’estén horitzontalment de la riba i es penja sobre l’aigua. El disseny és senzill, l’interior és ampli i la coberta de la riba està oberta al cel, a les muntanyes i al riu. Construït per sota del nivell de la carretera, només el terrat de la cabina és visible des de la carretera, de manera que la construcció no bloqueja la vista.

L’Interiorisme De La Biblioteca

Veranda on a Roof

L’Interiorisme De La Biblioteca Kalpak Shah of Studio Course ha revisat el nivell superior d’un apartament àtic a Pune, a l’oest de l’Índia, creant mixtes d’habitacions interiors i exteriors que envolten un jardí al terrat. L'estudi local, que també es troba a Pune, tenia com a objectiu transformar el pis superior de la casa que no està utilitzat en una zona similar a la terrassa d'una casa tradicional índia.

Hotel

Shang Ju

Hotel Amb la bellesa de la natura i la bellesa de la humanitat, la definició de City Resort Hotel, està clar que és diferent dels hotels locals. Combinat amb la cultura i els hàbits de vida locals, aporta elegància i rima a les habitacions i proporciona experiències de vida diferents. La feina relaxada i rigorosa de vacances, plena d’elegància, vida neta i suau. Relleu l’estat d’ànim que oculta la ment i deixa que els convidats caminin en la tranquil·litat de la ciutat.

El Disseny D’Interiors D’Hostes

The MeetNi

El Disseny D’Interiors D’Hostes Quant a elements de disseny, no es pretén que sigui ni complicat ni minimalista. Pren el color xinès simple com a base, però utilitza pintura amb textura per deixar l’espai en blanc, la qual cosa conforma la concepció artística oriental en línia amb l’estètica moderna. Els mobles per a la llar humanistes i les decoracions tradicionals amb històries històriques semblen diàlegs antics i moderns que flueixen a l’espai, amb un encant antic i tranquil.

L’Interiorisme De L’Hotel

New Beacon

L’Interiorisme De L’Hotel L’espai és un contenidor. El dissenyador hi infon elements d’emoció i espai. Combinant les característiques de l’espai Noumenon, el dissenyador completa la deducció de l’emoció a la seqüència mitjançant l’ordenació de la ruta espacial, i després forma una història completa. Les emocions humanes es precipiten i sublimen de manera natural a través de l’experiència. Utilitza tècniques modernes per metaforar la cultura de l’antiga ciutat i mostra la saviesa estètica durant milers d’anys. El disseny, com a espectador, narra lentament com una ciutat nodreix la vida humana contemporània amb el seu context.