Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant El projecte és un restaurant convertit amb tres plantes a Nanjing, amb una superfície aproximada de 2.000 m2. A més de restauració i reunions, hi ha cultura del te i la cultura del vi. La decoració uneix un nou ambient xinès viu des del sostre fins al traçat de pedra del terra. El sostre està decorat amb antigues mènsules i cobertes xineses. És l’element principal del disseny al sostre. Es barregen materials com xapa de fusta, acer inoxidable daurat i pintura que significa un nou sentiment xinès per crear un nou espai de sensació xinesa.

Menjar I Treballar

Eatime Space

Menjar I Treballar Tots els humans tenen dret a estar relacionats amb el temps i la memòria. La paraula Eatime sona com el temps en xinès. L’espai Eatime ofereix espais per animar la gent a menjar, treballar i rememorar en tranquil·litat. El concepte de temps interactua estretament amb el taller, que ha estat testimoni de canvis a mesura que passa el temps. Basat en l'estil de taller, el disseny inclou l'estructura de la indústria i el medi ambient com a elements bàsics per construir l'espai. Eatime ret homenatge a la forma més pura de disseny barrejant subtilment els elements que es presten a la decoració tant crua com acabada.

Botiga D’Ulleres

FVB

Botiga D’Ulleres La botiga d’ulleres intenta crear un espai únic. fent un bon ús de malla expandida amb diferents mides de forats mitjançant la recombinació i la capa i aplicant-les des de la paret arquitectònica al sostre interior, es mostra la característica de les lents còncaves, els diferents efectes de la depuració i la vaguetat. Amb l’aplicació de lents còncaves amb la varietat d’angle, es presenten efectes retorçats i inclinats de les imatges en el disseny del sostre i l’armari d’exposició. La propietat de les lents convexes, que canvia les mides dels objectes a voluntat, s’expressa a la paret de l’exposició.

Vila

Shang Hai

Vila La vila es va inspirar en la pel·lícula The Great Gatsby, perquè el propietari masculí també es troba a la indústria financera, i l'amfitriona li agrada el vell estil Art Deco de Xangai dels anys 30. Després que els dissenyadors estudiaren la façana de l’edifici, es van adonar que també tenia un estil Art Deco. Han creat un espai únic que s’adapta a l’estil Art Deco dels anys 30 preferit del propietari i s’adapta als estils de vida contemporanis. Per mantenir la coherència de l’espai, van escollir uns mobles, llums i accessoris francesos dissenyats als anys trenta.

Vila

One Jiyang Lake

Vila Es tracta d’una vil·la privada situada al sud de la Xina, on els dissenyadors prenen en pràctica la teoria del budisme zen per dur a terme el disseny. En abandonar allò innecessari i l’ús de materials naturals, intuïtius i mètodes de disseny concisos, els dissenyadors van crear un espai de vida oriental contemporani simple, tranquil i còmode. El confortable espai de vida oriental contemporani utilitza el mateix llenguatge de disseny senzill que els mobles italians d'alta qualitat per a l'espai interior.

La Clínica De Bellesa Mèdica

Chun Shi

La Clínica De Bellesa Mèdica El concepte de disseny d'aquest projecte és "una clínica a diferència d'una clínica" i es va inspirar en algunes petites però boniques galeries d'art, i els dissenyadors esperen que aquesta clínica mèdica tingui temperament de galeria. D’aquesta manera els hostes poden sentir l’elegant bellesa i un ambient relaxat, no un entorn clínic estressant. Van afegir un dosser a l’entrada i una piscina d’extinció. La piscina es connecta visualment amb el llac i reflecteix l'arquitectura i la llum del dia atraient els seus clients.