Revista de disseny
Revista de disseny
Casa

Zen Mood

Casa Zen Mood és un projecte conceptual centrat en 3 motors clau: Minimalisme, adaptabilitat i estètica. S'hi adjunten segments individuals creant diverses formes i usos: es poden generar cases, oficines o sales d’exposició amb dos formats. Cada mòdul ha estat dissenyat amb 3,20 x 6,00m disposats en 19m² dins dels pisos 01 o 02. El transport es realitza principalment amb camions, també es pot lliurar i instal·lar en un sol dia. És un disseny únic i contemporani que crea espais senzills, vius i creatius possibles a través d’un mètode constructiu net i industrialitzat.

Casa

Dezanove

Casa La inspiració de l’arquitecte va venir de la recuperada fusta d’eucaliptus de les “bateas”. Es tracta de les plataformes de producció de musclos de l'estuari i que constitueixen la important indústria local de "Ria da Arousa", Espanya. La fusta d’eucaliptus s’utilitza en aquestes plataformes i hi ha extensions d’aquest arbre a la regió. L’edat de la fusta no s’amaga i s’utilitzen les diferents cares exteriors i interiors de la fusta per crear sensacions diferents. La casa intenta agafar en préstec la tradició dels voltants i revelar-los a través de la història explicada en el disseny i el detall.

Restaurant

Xin Ming Yuen

Restaurant L’entrada és una desfilada de materials, estructures i colors contrastats. La zona de recepció és un espai de confort tranquil. Els patrons propiciosos es troben amb decoracions lúdiques. Darrere hi ha una àrea de barres dinàmica dins d’un context de repòs. Les llums led de caràcters Hui tradicionals xinesos afegeixen una sensació de futurisme. Passar per un claustre cobert amb una decoració delicada és la zona de menjador. Decorat amb imatges florals, de peix carb, amb vitralls en relleu i amb els antics armaris de Bai Zi herbolari, és un viatge visual a través del temps i de les relíquies culturals de la moda.

L’Espai Al Detall

Portugal Vineyards

L’Espai Al Detall La botiga de conceptes Portugal Vineyards és la primera botiga física de l’empresa especialitzada en vins en línia. Situada al costat de la seu de l'empresa, orientada al carrer i que ocupa 90m2, la botiga consta d'un pla obert sense particions. L’interior és un espai ceguerament blanc i mínim amb circulació circular: un llenç blanc perquè el vi portuguès brilli i es mostri. Les prestatgeries estan tallades a les parets en referència a les terrasses de vi amb una experiència al detall immersiva de 360 graus sense taulell.

Social I D’Oci

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Social I D’Oci Les línies horitzontals i verticals s’entrecreuen entre elles per formar una quadrícula. Cada graella és una plataforma de comunicació, que també és la font del concepte de disseny de barres de whisky. En termes d’estalvi d’energia i protecció ambiental, el dissenyador va utilitzar llums d’estalvi d’energia LED a tota la barra. Per tal de mantenir la qualitat de l’aire a la barra, el disseny adopta finestres de nord a sud, cosa que pot assegurar el pas de l’aire natural.

La Sala D’Exposicions

City Heart

La Sala D’Exposicions Des de l'arquitectura de la ciutat fins a l'índex per entendre i ponderar l'equilibri del disseny, l'expressió de la ciutat es va condensar en tres espais de cantonada, passant per la construcció i el desenvolupament urbà per promoure les empreses, la perspectiva de la ciutat i de la gent sobre el canvi de la ciutat i les característiques urbanes i urbanes. plegable del clima a canvi d’expressar la comprensió del dissenyador d’una ciutat, veure més el passat de la ciutat per veure el seu futur.