Revista de disseny
Revista de disseny
El Vestit

Nyx's Arc

El Vestit Quan la llum penetri a través de les finestres amb un nivell fi, produirà un nivell d’il·luminació estètica, il·luminació per portar la gent a l’habitació quan la misteriosa i silenciosa ment, com el Nyx amb un misteriós i silenciós, l’ús de teixits laminats i gir cap a una tanta interpretació de la bellesa.

Collaret

Extravaganza

Collaret Un elegant collier inspirat en ruffs, decoracions antigues del coll que podeu veure a moltes belles pintures dels segles XVI i XVII. Es caracteritza per un disseny modern i contemporani, que simplifica l’estil típic de les voltes intentant fer-lo modern i contemporani. Un efecte sofisticat que dóna elegància a qui el porta, utilitzant colors blanc o negre permet multiplicar combinacions amb un disseny modern i pur. Un collaret d’una sola peça, flexible i lleuger. Un material no preciós però amb un disseny impressionant d'alta moda que fa que aquest collier no sigui només una joia, sinó un nou ornament corporal.

El Programa D'esdeveniments De Disseny

Russian Design Pavilion

El Programa D'esdeveniments De Disseny exposicions, concursos de disseny, tallers, consultoria en disseny educatiu i projectes de publicació amb l'objectiu de promoure dissenyadors i marques russes a l'estranger. Les nostres activitats estimulen els dissenyadors de parla russa a perfeccionar els seus coneixements i habilitats mitjançant projectes internacionals i els ajuden a comprendre el seu paper en la comunitat de disseny, com promoure i fer que els seus productes siguin competitius i crear veritables innovacions.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Aquest és un producte que serveix de funció i bellesa simultàniament, condimentat amb una cultura i arrels. El paravant 'Positiu i Negatiu' actua com a barrera regulable i mòbil per a la privadesa que no sobresurt ni destorba un espai. El motiu islàmic dóna un efecte similar al cordó restat i viceversa del material Corian / Resina. De forma similar al yin yang, sempre hi ha una mica de bo en el dolent i sempre de dolent en el bé. Quan el sol es posa en positiu i negatiu, és realment el seu moment brillant i les ombres geomètriques pinten l'habitació.

La Cocteleria

Gamsei

La Cocteleria Quan Gamsei va obrir les seves portes el 2013, l'hiperlocalisme es va introduir en un camp de pràctiques que fins aleshores s'havia limitat exclusivament al panorama alimentari. A Gamsei, els ingredients per a còctels són alimentats salvatges o cultivats per agricultors locals artesans. L’interior del bar, és una clara continuació d’aquesta filosofia. Igual que els còctels, Buero Wagner va procurar tots els materials a nivell local i va treballar en estreta col·laboració amb fabricants locals per produir solucions a mida. Gamsei és un concepte totalment integrat que converteix l’esdeveniment de beure un còctel en una experiència nova.