Revista de disseny
Revista de disseny
La Tassa De Cafè I Platillo

WithDelight

La Tassa De Cafè I Platillo Servir dolços de mida mossegada al costat del cafè forma part de moltes cultures diferents, ja que és costum servir una tassa de cafè amb delícies turques a Turquia, biscotti a Itàlia, xurros a Espanya i cites a Aràbia. Tanmateix, en els plats convencionals, aquestes llaminadures es llisquen cap a la tassa de cafè calent i s’enganxen o es mullen dels vessaments de cafè. Per evitar-ho, aquesta tassa de cafè té un platet amb ranures dedicades que mantenen les llaminadures del cafè al seu lloc. Atès que el cafè és una de les begudes calentes poc importants, millorar la qualitat de l'experiència en el consum de cafè té importància en la vida diària.

Marca I Embalatge

Leman Jewelry

Marca I Embalatge La solució visual de la nova identitat de Leman Jewelry era un sistema completament complet per exposar el luxe, exquisit però sofisticat i mínim sentiment. El nou logotip inspirat en el procés de treball de Leman, el seu servei de disseny d’alta costura, elaborant totes les formes de diamants que envolten un símbol d’estrella o símbol de guspira, creen un símbol sofisticat i també fan ressò de l’efecte brillant del diamant. Seguidament, es van produir tots els materials col·laterals amb detalls d’alta qualitat per posar en relleu i enriquir el luxe de tots els nous elements visuals de marca.

Exposició

LuYu

Exposició L’art influeix en la vida i la vida aporta una reflexió i una interpretació profundes de l’art. La distància entre art i vida pot estar en el trajecte diari. Si mengeu tots els àpats amb cura, podeu convertir la vostra vida en art. La creació del dissenyador també és art, que es produeix amb els seus propis pensaments. Les tècniques són eines i les expressions són resultats. Només amb pensaments hi haurà obres realment bones.

El Vestíbul I El Saló

Light Music

El Vestíbul I El Saló Per Light Music, un vestíbul residencial i un disseny de saló, Armand Graham i Aaron Yassin, de la ciutat de Nova York, A + A Studio, van voler connectar l’espai amb el dinàmic barri d’Adams Morgan, a Washington DC, on l’escena de la vida nocturna i la música, del jazz. Go-go al punk rock i l'electrònic sempre han estat fonamentals. Aquesta és la seva inspiració creativa; el resultat és un espai únic que combina mètodes de fabricació digital d’avantguarda amb tècniques artesanals tradicionals per crear un món immersiu amb el seu propi pols i ritme que ret homenatge a la vibrant música original de DC.

Taula

Codependent

Taula Codependent fusiona la psicologia i el disseny, concretament centrats en la manifestació física d’una condició psicològica, la codependència. Aquestes dues taules entrellaçades han de dependre de les altres per funcionar. Les dues formes són incapaços de quedar-se soles, però juntes creen una forma funcional. La taula final és un exemple potent que el conjunt és superior a la suma de les seves parts.

L’Interior Comercial

Nest

L’Interior Comercial Dos pisos són compartits per professionals i arquitectes únics que demanen comandes jeràrquiques variades. L'elecció i el detall dels elements va ser un esforç per mantenir l'aspecte generalitzat a terra, terrós i reviure l'artista local i els materials de construcció. La combinació i l’aplicació de materials ecològics, la mida de les obertures, s’han impulsat tot recordant el clima local per fer un entorn agradable que torni a despertar les pràctiques perdudes i estructurés pràctiques sostenibles.