Revista de disseny
Revista de disseny
L’Estructura D’Il·luminació

Tensegrity Space Frame

L’Estructura D’Il·luminació La llum del marc de l'espai Tensegrity utilitza el principi de "Menys per a més" de RBFuller per produir un dispositiu de llum utilitzant només la seva font de llum i el seu fil elèctric. La densitat es converteix en el mitjà estructural pel qual tots dos treballen mútuament en compressió i tensió per produir un camp de llum aparentment discontinu definit només per la seva lògica estructural. La seva escalabilitat i la seva economia de producció parlen d’una mercaderia de configuració interminable que la seva forma lluminosa resisteix amb gràcia l’atracció de la gravetat amb una simplicitat que afirma el paradigma de la nostra època: Aconseguir més mentre s’utilitza menys.

El Dispositiu Convertible Per A L'educació

Pupil 108

El Dispositiu Convertible Per A L'educació Alumne 108: el dispositiu convertible de Windows 8 per a l'educació. Una nova interfície i tota una nova experiència en l'aprenentatge. L’alumne 108 s’alça entre el món de la tauleta i l’ordinador portàtil, canviant entre tots dos, per millorar el seu rendiment a l’educació. Windows 8 obre noves possibilitats d’aprenentatge, permetent als estudiants aprofitar al màxim la funció de pantalla tàctil i les incomptables aplicacions. Part de l'Intel® Solutions Solutions, l'alumne 108 és la solució més assequible i adequada per a aules de tot el món.

Taula De Menjador

Chromosome X

Taula De Menjador Una taula de menjador dissenyada per oferir seients a vuit persones que interactuen en la disposició de les fletxes. La part superior és una X abstracta, formada per dues peces diferents accentuades per una línia profunda, mentre que la mateixa X abstracte es reflecteix al terra amb l'estructura de la base. L’estructura blanca està formada per tres peces diferents per a un fàcil muntatge i transport. A més, es va seleccionar el contrast de la xapa de teca de la part superior i la blanca de la base per alleugerir la part inferior, posant més èmfasi en la part superior de forma irregular, proporcionant així un suggeriment per a la interacció diferent dels usuaris.

Un Dispositiu Desmuntable Per A L'educació

Unite 401

Un Dispositiu Desmuntable Per A L'educació Unite 401: el duo perfecte per a l'educació. Parlem del treball en equip. Amb un disseny 2-en-1 increïblement versàtil, Unite 401 és el dispositiu ideal per a estudiants en entorns d'aprenentatge col·laboratiu. La combinació d’una tauleta i un bloc de notes proporciona la solució mòbil més potent per a l’educació, empoderada per un disseny segur de mgseries al millor preu.

La Làmpada

Capsule Lamp

La Làmpada La làmpada es va dissenyar inicialment per a una marca de roba infantil. La inspiració prové de les joguines de càpsules que els nens obtenen de màquines expenedores que normalment es troben als aparadors. Mirant la làmpada, es poden veure un munt de joguines de càpsules de colors, cadascuna que porta desitjos i delícies que desperten l’ànima juvenil. Es pot ajustar el nombre de càpsules i substituir-ne el contingut com vulgueu. Des dels trivies quotidians fins a les decoracions especials, cada objecte que poseu a les càpsules es converteix en una narració única, cristal·litzant així la vostra vida i estat d’ànim en un moment determinat.

Catifa

Folded Tones

Catifa Les catifes són inherentment planes, l’objectiu era desafiar aquest simple fet. La il·lusió de la tridimensionalitat s’aconsegueix amb només tres colors. La varietat de tons i profunditat de la catifa depèn de l'amplada i la densitat de les ratlles, en lloc d'una gran paleta de colors que es pot arrossegar amb un espai determinat, permetent així un ús flexible. Des de dalt o molt lluny, la catifa s’assembla a un llençol plegat. Tanmateix, mentre estiguis assegut o estirat al damunt, pot ser que la il·lusió dels plecs no sigui perceptible. Això condueix a l'ús de línies simples i repetitives que es poden gaudir com a patrons abstractes.