Revista de disseny
Revista de disseny
Col·lecció De Joies

Future 02

Col·lecció De Joies Project Future 02 és una col·lecció de joies amb un gir divertit i vibrant inspirat en els teoremes de cercles. Cada peça està creada amb un programari de disseny assistit per ordinador, construït completament o parcialment amb tecnologia selectiva d’interpretació làser o acer 3D, i acabat a mà amb tècniques tradicionals d’argenteria. La col·lecció s’inspira en la forma del cercle i està dissenyada amb cura per visualitzar els teoremes euclidians en patrons i formes d’art portable, simbolitzant, d’aquesta manera, un nou començament; un punt de partida cap a un futur apassionant.

El Trench Coat

Renaissance

El Trench Coat Amor i versatilitat. Una bella història emmarcada en el teixit, la confecció i el concepte d'aquest abric, juntament amb la resta de peces de la col·lecció. La singularitat d’aquesta peça és segura el disseny urbà, un toc minimalista, però el que realment sorprèn aquí, potser és la seva versatilitat. Tanca els ulls, si us plau. En primer lloc, hauria de veure una persona seriosa que es dedica a la seva feina seriosa. Ara, sacsegeu el cap i just davant vosaltres podreu veure una capa de rasa blava escrita, amb alguns “pensaments magnètics”. Escrit a mà. Amb amor, Reprobable!

Les Ulleres Plegables

Blooming

Les Ulleres Plegables El disseny de les ulleres de Sonja es va inspirar en flors en flor i marcs d’espectacles primerencs. Combinant les formes orgàniques de la natura i els elements funcionals dels marcs d’espectacles, el dissenyador va desenvolupar un element convertible que es pot manipular fàcilment amb diverses aparences diferents. El producte també es va dissenyar amb una pràctica possibilitat de plegar, ocupant el mínim espai possible a la bossa de portadors. Les lents es produeixen de plexiglass tallat amb làser amb estampats de flors d’orquídia, i els marcs es fabriquen manualment amb llautó xapat en or de 18 quilograms.

Les Arracades Multifuncionals

Blue Daisy

Les Arracades Multifuncionals Les margarides són flors compostes amb dues flors combinades en una, una secció interior i una secció exterior de pètals. Simbolitza l'entrellaçament de dos que representen l'amor vertader o el vincle últim. El disseny es combina en la singularitat de la flor de la margarida, permetent al portador portar la Margarida Blava de diverses maneres. L’elecció dels safirs blaus per als pètals és emfasitzar la inspiració per l’esperança, el desig i l’amor. Els safirs grocs escollits per al pètal de la flor central engullen a qui el porta a sentir sensació d’alegria i orgull, donant a qui el porta una serenitat i confiança completa per mostrar la seva elegància.

Penjoll

Eternal Union

Penjoll La Unió Eterna d’Olga Yatskaer, historiadora professional que va decidir prosseguir una nova carrera de dissenyadora de joies, té un aspecte senzill però ple de sentit. Hi ha qui hi trobaria un toc de joieria celta o fins i tot un nus d’Herakles. La peça representa una forma infinita, que sembla dues formes interconnectades. Aquest efecte es crea mitjançant línies semblants a quadrícules gravades a la peça. En altres paraules, els dos estan units entre si com a un, i el primer és una unió dels dos.

La Col·lecció De Joies

Ataraxia

La Col·lecció De Joies Combinant la moda i la tecnologia avançada, el projecte pretén crear peces de joieria que puguin convertir els elements gòtics antics en un estil nou, discutint el potencial del tradicional en el context contemporani. Amb l’interès per la manera en què la vibració gòtica influeix en el públic, el projecte tracta de provocar experiència individual única mitjançant una interacció lúdica, explorant la relació entre disseny i portadors. Les pedres precioses sintètiques, com a material de menor empremta ecològica, es van tallar en superfícies inusualment planes per llançar els seus colors sobre la pell per millorar la interacció.