Revista de disseny
Revista de disseny
Rellotge

Argo

Rellotge Argo de Gravithin és un rellotge rellotge que el seu disseny està inspirat en un sextant. Compta amb un dial doble gravat, disponible en dues tonalitats, Deep Blue i Black Sea, en honor a les mítiques aventures del vaixell Argo. El seu cor batega gràcies a un moviment suau de quars Ronda 705, mentre que el vidre safir i el fort acer al raspallat 316L asseguren encara més resistència. També és resistent a l'aigua 5ATM. El rellotge està disponible en tres colors diferents estoigs (or, plata i negre), dos tons quadrats (Blau Profund i Mar Negre) i sis models de corretges, en dos materials diferents.

La Col·lecció De Roba De Dona

Hybrid Beauty

La Col·lecció De Roba De Dona El disseny de la col·lecció Hybrid Beauty consisteix en utilitzar la prudència com a mecanisme de supervivència. Les funcions boniques fundades són cintes, volants i flors, i es remodelen mitjançant les tècniques tradicionals de la fàbrica i la costura. Això recrea antigues tècniques de couture a l’híbrid modern, que és romàntic, fosc, però també etern. Tot el procés de disseny de Hybrid Beauty promou la sostenibilitat per crear dissenys atemporals.

Anell

Ohgi

Anell Mimaya Dale, el dissenyador de l’anell Ohgi ha enviat un missatge simbòlic amb aquest anell. La seva inspiració de l’anell va venir pels significats positius que tenen els fanàtics plegables japonesos i per la quantitat d’estimats de la cultura japonesa. Utilitza or groc de 18 K i un safir per al material i en broten una aura luxosa. A més, el ventilador plegable s’assenta sobre un anell en un angle que li proporciona una bellesa única. El seu disseny és la unitat entre Orient i Occident.

Anell

Gabo

Anell L’anell Gabo va ser dissenyat per animar la gent a tornar a visitar el vessant lúdic de la vida que normalment es perd quan arriba l’edat adulta. El dissenyador es va inspirar en els records d’observar el seu fill jugant amb el seu colorit cub màgic. L'usuari pot jugar amb anell girant els dos mòduls independents. Fent això, els conjunts de colors de les pedres precioses o la posició dels mòduls es poden igualar o equiparar. A més de l'aspecte lúdic, l'usuari té l'opció de dur un anell diferent cada dia.

Anell

Dancing Pearls

Anell Les perles que ballen entre les onades rugents del mar, és el resultat de la inspiració de l’oceà i les perles i és un anell model 3D. Aquest anell està dissenyat amb una combinació d’or i perles de colors amb una estructura especial per implementar el moviment de les perles entre les onades rugents de l’oceà. El diàmetre de la canonada s’ha escollit en una bona mida, cosa que fa que el disseny sigui prou robust com per fer fabricable el model.

La Col·lecció De Joies

Biroi

La Col·lecció De Joies Biroi és una sèrie de joies impreses en 3D que s'inspira en el llegendari fènix del cel, que es llança a les flames i renaix de les seves pròpies cendres. Les línies dinàmiques que formen l'estructura i el patró Voronoi estesos a la superfície simbolitzen el fènix que ressuscita de les flames ardents i vola cap al cel. El patró canvia de mida per fluir sobre la superfície donant una sensació de dinamisme a l'estructura. El disseny, que mostra per si mateix una presència semblant a l'escultura, dóna el coratge a l'usuari de fer un pas endavant dibuixant la seva singularitat.