Revista de disseny
Revista de disseny
Fotografies Per A Portada De Revistes

TimeFlies

Fotografies Per A Portada De Revistes La idea principal era distingir-se de la massa de revistes de clients tradicionals. En primer lloc, mitjançant la insòlita portada. La portada de la revista TimeFlies per a la companyia aèria Nordica presenta un disseny estoni contemporani i el títol de la revista de la portada de cada número està escrit per l’autor de l’obra destacada. El disseny modern i minimalista de la revista cobreix transmetre sense més paraules la creativitat de la nova línia aèria, l'atractiu de la naturalesa estònia i l'èxit dels joves dissenyadors estonians.

Les Receptes Digitals De Les Xarxes Socials

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Les Receptes Digitals De Les Xarxes Socials Unilever Food Solutions va encarregar la xef resident Heidi Heckmann (Chef regional de clients, Ciutat del Cap) per crear 11 receptes úniques per a Spices Blends amb la gamma d’espècies Robertsons. Com a part de la campanya “El nostre viatge, el vostre descobriment”, la idea era crear imatges i dissenys únics utilitzant aquests ingredients per a una divertida campanya de Facebook. Cada setmana, les úniques Spice Blends del xef Heidi es van publicar com a publicacions sobre tela a Facebook, molt riques en mitjans. Cadascuna d’aquestes receptes també està disponible per a la descàrrega de l’iPad al lloc web d’UFS.com.

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Kasane no Irome - Piling up Colors

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques Un disseny d’instal·lació de Japanese Dance. Els japonesos han acumulat colors des de l’antiguitat per expressar coses sagrades. També s'utilitza com acumular el paper amb siluetes quadrades que representen la profunditat sagrada. Nakamura Kazunobu va dissenyar un espai que canvia l'atmosfera canviant a diversos colors amb un quadrat que s'acumula com a motiu. Els panells que volen en l'aire centrat en els ballarins cobreixen el cel sobre l'espai de l'escenari i representen l'aparença de llum que passa per l'espai que no es pot veure sense els panells.

Envasos Regals Per A Coques

Marais

Envasos Regals Per A Coques Embalatge de regals per a coques (financer). A la imatge es mostra la caixa de 15 pastissos (dues octaves). Normalment, les caixes de regals simplement alineen tots els pastissos de manera ordenada. Tot i això, les seves caixes de pastissos embolicats individualment són diferents. van reduir els costos en centrar-se en un únic disseny i, aprofitant les sis superfícies, van poder recrear tot tipus de teclat. Mitjançant aquest disseny, poden crear qualsevol mida del teclat, des de petits teclats, fins a pianos grans de 88 tecles, fins i tot més grans. Per exemple, per a una octava de 13 claus, utilitzen 8 pastissos. I un gran piano de 88 tecles seria una caixa de regal de 52 pastissos.

La Identitat De Marca

SioZEN

La Identitat De Marca Siozen presenta un nou sistema d’higiene revolucionari d’alt nivell que transforma de manera exclusiva les superfícies, les mans i l’aire espacials en un potent sistema de defensa de la contaminació microbiana / tòxica. Els mètodes de construcció actuals són excel·lents per proporcionar-nos una millor eficiència energètica i confort, però amb un preu. Els edificis més estrets i lliures d’esborranys contribueixen a la acumulació d’innombrables contaminants. Encara que el sistema de ventilació de l’edifici estigui correctament dissenyat i mantingut, la contaminació interior continua sent un problema seriós. Calen nous enfocaments.

El Packaging

The Fruits Toilet Paper

El Packaging Moltes empreses i botigues de tot el Japó donen als clients un rotlle de paper higiènic com a novetat per mostrar el seu agraïment. El Paper de vàter de fruita ha estat dissenyat per donar a conèixer als clients amb el seu bonic estil, perfecte per a aquestes ocasions. Hi ha 4 dissenys per triar Kiwi, maduixa, síndria i taronja. Des de l'anunci del disseny i llançament del producte, s'ha introduït en més de 50 mitjans de comunicació, incloses estacions de televisió, revistes i llocs web, a 23 ciutats de 19 països.