Revista de disseny
Revista de disseny
L’Art Digital

Surface

L’Art Digital La naturalesa etèria de la peça dóna lloc a quelcom tangible. La idea neix de l’ús de l’aigua com a element per transmetre el concepte de superfície i ser superfície. El dissenyador té una fascinació per donar a conèixer les nostres identitats i el paper que tenen al nostre voltant en aquest procés. Per a ell, "surtim" quan mostrem alguna cosa de nosaltres mateixos.

La Topografia Artificial

Artificial Topography

La Topografia Artificial Grans mobles com una cova Aquest és el projecte guardonat que va guanyar el Gran Premi d’Art a la Concurs Internacional de Contenidors. La meva idea és buidar el volum dins d’un contenidor per tal de construir l’espai amorf com una cova. Està fabricat només amb material plàstic. Es van tallar al voltant de 1000 fulls del material plàstic tou de gruix de 10 mm en forma de línia de contorn i es van plastificar com a estrat. Això no només és art, sinó també grans mobles. Com que totes les porcions són suaus com un sofà, i la persona que entra en aquest espai es pot relaxar en trobar el lloc adequat per a la forma del seu propi cos.

Calendari

Calendar 2014 “Town”

Calendari Town és un kit d’artesania de paper amb peces que es poden muntar lliurement en un calendari. Agrupa edificis de diferents formes i gaudeix de la creació del teu poble. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

Calendari

Calendar 2014 “Farm”

Calendari El kit de manualitats de paper Farm és fàcil de muntar. No cal cola ni tisores. Muntar junts junts amb la mateixa marca. Cada animal serà un calendari de dos mesos. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

Calendari

Calendar 2014 “Botanical Life”

Calendari La vida botànica és un calendari que destaca la vida vegetal de les plantes en un sol full. Obre el full i posa a la base per gaudir d'una varietat de finestres emergents de plantes. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

La Targeta De Missatges

Pop-up Message Card “Leaves”

La Targeta De Missatges Les fulles són targetes de missatges amb motius de fulls emergents. Aclareix els teus missatges amb un to expressiu de verd de temporada. Inclou un conjunt de quatre targetes diferents amb quatre sobres. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.