Revista de disseny
Revista de disseny
Marca

1869 Principe Real

Marca 1869 Principe Real és un allotjament i esmorzar situat al lloc més de moda de Lisboa - Principe Real. Madonna acaba de comprar una casa en aquest barri. Aquest B & B està situat en un palau vell de 1869, que manté l'encant antic barrejat amb els interiors contemporanis, donant-li un aspecte luxós. Es requeria aquesta marca per incorporar aquests valors al seu logotip i a les seves aplicacions de marca per reflectir la filosofia d’aquest allotjament únic. Es tradueix en un logotip que combina una lletra clàssica, que recorda els números de les portes antigues, amb una tipografia moderna i un detall d’una icona de llit estilitzat a la L de Real.

El Disseny D’Envasos De Cervesa Bavaresa

AEcht Nuernberger Kellerbier

El Disseny D’Envasos De Cervesa Bavaresa A l’època medieval, les cerveseries locals deixaven que la seva cervesa envellís en cellers tallats amb roca de més de 600 anys sota el castell de Nuremberg. En honor a aquesta història, el packaging de l '"AEcht Nuernberger Kellerbier" té una mirada autèntica en el temps. L'etiqueta de la cervesa mostra un dibuix a mà del castell assegut sobre les roques i un barril de fusta al celler, emmarcat per tipus de lletra tipus vintage. L’etiqueta de segellat amb la marca comercial de “Sant Maurici” de la companyia i el tap de corona de color coure transmeten confiança i artesania.

La Marca De Salons De Bellesa

Silk Royalty

La Marca De Salons De Bellesa L’objectiu del procés de marca és situar la marca en la categoria de gamma alta prenent un aspecte i una sensació d’adaptació a les tendències mundials en maquillatge i cura de la pell. Elegant en els seus interiors i exteriors, ofereix als clients una escapada de luxe per retirar-se a l'autocura deixant-se renovat. La comunicació satisfactòria de l’experiència als consumidors es va incorporar al procés de disseny. Per tant, s’ha desenvolupat Alharir Salon que expressa feminitat, elements visuals, colors opulents i textures amb atenció als detalls fins per afegir més confiança i comoditat.

La Cadira De Missatgeria

Kepler 186f

La Cadira De Missatgeria La base estructural de la butaca Kepler-186f és una planxa, soldada a partir d’un fil d’acer al qual es fixen els elements tallats del roure amb l’ajut de mànigues de llautó. Diverses opcions d'ús de l'armadura es combinen en harmonia amb talla de fusta i elements de joieria. Aquest objecte d'art representa un experiment en el qual es combinen diferents principis estètics. Es podria descriure com a "bàrbar o nou barroc" en què es combinen les formes rugoses i exquisides. Com a resultat de la improvisació, el Kepler es va convertir en múltiples capes, envoltat de subtextos i nous detalls.

L'apreciació De L'art

The Kala Foundation

L'apreciació De L'art Fa temps que hi ha un mercat global per a les pintures índies, però l'interès per l'art indi s'ha endarrerit als EUA. Per donar a conèixer els diferents estils de pintures populars índies, la Fundació Kala s'estableix com una nova plataforma per mostrar les pintures i fer-les més accessibles al mercat internacional. La fundació consta d'un lloc web, una aplicació per a mòbils, una exposició amb llibres editorials i productes que ajuden a superar la bretxa i connectar aquestes pintures amb un públic més gran.

L'exposició Conceptual

Muse

L'exposició Conceptual Muse és un projecte de disseny experimental que estudia la percepció musical de l'ésser humà a través de tres experiències d'instal·lació que ofereixen diferents maneres d'experimentar la música. El primer és purament sensacional utilitzant material termoactiu, i el segon mostra la percepció descodificada de l'espacialitat musical. L'última és una traducció entre la notació musical i les formes visuals. S'anima a la gent a interactuar amb les instal·lacions i explorar la música visualment amb la seva pròpia percepció. El missatge principal és que els dissenyadors han de ser conscients de com els afecta la percepció a la pràctica.