Revista de disseny
Revista de disseny
El Suport De Campanya I Vendes

Target

El Suport De Campanya I Vendes L'any 2020, Brainartist llança una campanya cross-media per al client Steitz Secura per adquirir nous clients: amb un missatge molt individualitzat com a campanya de cartells dirigits el més a prop possible de les portes dels clients potencials i un mailing individualitzat amb la sabata a joc de la col·lecció actual. El destinatari rep la contrapart corresponent quan fa una cita amb la força de vendes. L'objectiu de la campanya era posar en escena Steitz Secura i la companyia "matching" com una parella perfecta. Brainartist va desenvolupar la campanya completa de gran èxit.

El Material De Màrqueting D'esdeveniments

Artificial Intelligence In Design

El Material De Màrqueting D'esdeveniments El disseny gràfic proporciona una representació visual de com la intel·ligència artificial pot esdevenir un aliat per als dissenyadors en un futur proper. Proporciona informació sobre com la IA pot ajudar a personalitzar l'experiència per al consumidor i com la creativitat es troba en el punt de mira de l'art, la ciència, l'enginyeria i el disseny. La conferència Artificial Intelligence In Graphic Design és un esdeveniment de 3 dies a San Francisco, CA al novembre. Cada dia hi ha un taller de disseny, xerrades de diferents ponents.

La Comunicació Visual

Finding Your Focus

La Comunicació Visual El dissenyador pretén mostrar un concepte visual que mostri un sistema conceptual i tipogràfic. Així, la composició consisteix en un vocabulari específic, mesures precises i especificacions centrals que el dissenyador ha tingut molt en compte. Així mateix, el dissenyador ha volgut establir una clara jerarquia tipogràfica per establir i moure l'ordre en què el públic rep la informació del disseny.

La Marca

Cut and Paste

La Marca Aquest conjunt d'eines del projecte, Retalla i enganxa: Prevenció del plagi visual, aborda un tema que pot afectar a tothom a la indústria del disseny i, tanmateix, el plagi visual és un tema que es parla poques vegades. Això podria ser degut a l'ambigüitat entre prendre referència d'una imatge i copiar-ne. Per tant, el que proposa aquest projecte és donar a conèixer les zones grises que envolten el plagi visual i situar-lo al capdavant de les converses al voltant de la creativitat.

Marca

Peace and Presence Wellbeing

Marca Peace and Presence Well-being és una empresa de teràpia holística amb seu al Regne Unit que ofereix serveis com ara reflexologia, massatge holístic i reiki per rejovenir el cos, la ment i l'esperit. El llenguatge visual de la marca P&PW es basa en aquest desig d'invocar un estat pacífic, calmant i relaxant inspirat en els records nostàlgics de la infància de la natura, concretament a partir de la flora i la fauna que es troben a les ribes dels rius i els paisatges boscosos. La paleta de colors s'inspira en les característiques de l'aigua de Geòrgia tant en els seus estats originals com oxidats, aprofitant de nou la nostàlgia dels temps passats.

Llibre

The Big Book of Bullshit

Llibre La publicació The Big Book of Bullshit és una exploració gràfica de la veritat, la confiança i la mentida i es divideix en 3 capítols juxtaposats visualment. La veritat: un assaig il·lustrat sobre la psicologia de l'engany. The Trust: una investigació visual sobre la noció de confiança i The Lies: Una galeria il·lustrada de merda, totes elles derivades de confessions anònimes d'engany. El disseny visual del llibre s'inspira en el "cànon Van de Graaf" de Jan Tschichold, utilitzat en el disseny de llibres per dividir una pàgina en proporcions agradables.