Revista de disseny
Revista de disseny
Butaca

The Monroe Chair

Butaca Elegança sorprenent, senzillesa en la idea, còmoda, pensada amb la sostenibilitat. La cadira Monroe és un intent de simplificar dràsticament el procés de fabricació que suposa fer una butaca. Explota el potencial de les tecnologies CNC per retallar repetidament un element pla del MDF, aquests elements es posen al voltant d'un eix central per donar forma a una butaca complexament corbada. La cama posterior es transforma gradualment en el respatller i la reposabrazos a la cama davantera, creant una estètica diferenciada totalment definida per la simplicitat del procés de fabricació.

Banc De Parc

Nessie

Banc De Parc Aquest projecte es basa en la idea Concept de "Drop & Forget", és a dir, una instal·lació fàcil al lloc amb uns costos d'instal·lació mínims respecte a les infraestructures existents d'un entorn urbà. Les formes fluides de formigó robustes, equilibrades amb cura, creen una experiència de seient còmoda i còmoda.

El Packaging

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

El Packaging L’aigua KRYSTAL epitomitza l’essència del luxe i el benestar en una ampolla. Amb un valor alcalí de 8 a 8,8 i una composició mineral única, l’aigua KRYSTAL presenta una ampolla de prisma transparent quadrat icònic que s’assembla a un escumós i no compromet la qualitat i la puresa. El logotip de la marca KRYSTAL es presenta subtilment a l’ampolla, accentuant un toc afegit de l’experiència de luxe. A més de l’impacte visual de l’ampolla, les ampolles de PET i de vidre de forma quadrada són reciclables, optimitzant l’espai d’embalatge i materials, cosa que redueix la petjada de carboni global.

La Placa Giratòria D'alta Tecnologia

Calliope

La Placa Giratòria D'alta Tecnologia L’objectiu final d’una taula de torns d’alta definició és tornar a crear el so més pur i incontaminat; aquesta essència del so és el terminal i el concepte d'aquest disseny. Aquest bell producte elaborat és una escultura del so que reprodueix el so. Com a placa giratòria, es troba entre les de les plaques giratòries Hi-Fi amb millors prestacions disponibles i aquest rendiment inigualable s'indica i amplifica tant per la seva forma única com pels seus aspectes de disseny; unint forma i funció en una unió espiritual per encarnar la plataforma giratòria Calliope.

Arracades I Anells

Vivit Collection

Arracades I Anells Inspirat en les formes que es troben a la natura, la col·lecció Vivit crea una interessant i curiosa percepció per les formes allargades i les línies remolines. Les peces Vivit consisteixen en làmines d'or doblades de color groc de 18k amb placa de rodi negre a les cares exteriors. Les arracades en forma de fulla envolten les orelles de manera que els seus moviments naturals creen una interessant dansa entre el negre i l’or: amagant i revelant l’or groc que hi ha a sota. La sinuositat de les formes i els atributs ergonòmics d’aquesta col·lecció presenten un joc fascinant de llum, ombres, enlluernament i reflexions.