Revista de disseny
Revista de disseny
Les Ulleres Plegables

Blooming

Les Ulleres Plegables El disseny de les ulleres de Sonja es va inspirar en flors en flor i marcs d’espectacles primerencs. Combinant les formes orgàniques de la natura i els elements funcionals dels marcs d’espectacles, el dissenyador va desenvolupar un element convertible que es pot manipular fàcilment amb diverses aparences diferents. El producte també es va dissenyar amb una pràctica possibilitat de plegar, ocupant el mínim espai possible a la bossa de portadors. Les lents es produeixen de plexiglass tallat amb làser amb estampats de flors d’orquídia, i els marcs es fabriquen manualment amb llautó xapat en or de 18 quilograms.

Les Arracades Multifuncionals

Blue Daisy

Les Arracades Multifuncionals Les margarides són flors compostes amb dues flors combinades en una, una secció interior i una secció exterior de pètals. Simbolitza l'entrellaçament de dos que representen l'amor vertader o el vincle últim. El disseny es combina en la singularitat de la flor de la margarida, permetent al portador portar la Margarida Blava de diverses maneres. L’elecció dels safirs blaus per als pètals és emfasitzar la inspiració per l’esperança, el desig i l’amor. Els safirs grocs escollits per al pètal de la flor central engullen a qui el porta a sentir sensació d’alegria i orgull, donant a qui el porta una serenitat i confiança completa per mostrar la seva elegància.

Penjoll

Eternal Union

Penjoll La Unió Eterna d’Olga Yatskaer, historiadora professional que va decidir prosseguir una nova carrera de dissenyadora de joies, té un aspecte senzill però ple de sentit. Hi ha qui hi trobaria un toc de joieria celta o fins i tot un nus d’Herakles. La peça representa una forma infinita, que sembla dues formes interconnectades. Aquest efecte es crea mitjançant línies semblants a quadrícules gravades a la peça. En altres paraules, els dos estan units entre si com a un, i el primer és una unió dels dos.

La Col·lecció De Joies

Ataraxia

La Col·lecció De Joies Combinant la moda i la tecnologia avançada, el projecte pretén crear peces de joieria que puguin convertir els elements gòtics antics en un estil nou, discutint el potencial del tradicional en el context contemporani. Amb l’interès per la manera en què la vibració gòtica influeix en el públic, el projecte tracta de provocar experiència individual única mitjançant una interacció lúdica, explorant la relació entre disseny i portadors. Les pedres precioses sintètiques, com a material de menor empremta ecològica, es van tallar en superfícies inusualment planes per llançar els seus colors sobre la pell per millorar la interacció.

Collier

Eves Weapon

Collier L’arma de Eve està feta de rosa de 750 quilats i or blanc. Conté 110 diamants (20,2 cms) i consta de 62 segments. Tots ells tenen dues aparences completament diferents: a la vista lateral els segments tenen forma de poma, a la vista superior es poden veure línies en forma de V. Cada segment es divideix de costat per crear l'efecte de càrrega de molla que sosté els diamants; els diamants només es mantenen per tensió. Això posa èmfasi en la brillantor, la brillantor i maximitza la brillantor visible del diamant. Permet un disseny molt lleuger i clar, tot i la mida del collaret.

Anell

Wishing Well

Anell En visitar els seus somnis un jardí de roses, Tippy va trobar un desig amb un pou envoltat de roses. Allà, va mirar el pou i va veure el reflex de les estrelles nocturnes i va fer un desig. Les estrelles nocturnes estan representades pels diamants, i el rubí simbolitza la seva més profunda passió, els seus somnis i les seves esperances que ella va fer al desig. Aquest disseny compta amb un tall de rosa hexàgon, esmerilat de rubí en or massiu 14K. Es tallen petites fulles per mostrar la textura de les fulles naturals. La banda d’anells suporta la part superior plana i es corba lleugerament cap a l’interior. Les mides dels anells s’han de calcular matemàticament.