Revista de disseny
Revista de disseny
L’Anell

Moon Curve

L’Anell El món natural està en constant moviment ja que s’equilibra entre l’ordre i el caos. Es crea un bon disseny a partir de la mateixa tensió. Les seves qualitats de força, bellesa i dinamisme provenen de la capacitat de l'artista de romandre obert a aquests contraris durant l'acte de creació. L’obra acabada és la suma d’innombrables opcions que fa l’artista. Tot pensament i cap sensació donarà lloc a un treball dur i fred, mentre que tot sentiment i cap control produeix un treball que no s’expressa. L’entrellaç dels dos serà una expressió del ball de la vida mateixa.

El Vestit

Nyx's Arc

El Vestit Quan la llum penetri a través de les finestres amb un nivell fi, produirà un nivell d’il·luminació estètica, il·luminació per portar la gent a l’habitació quan la misteriosa i silenciosa ment, com el Nyx amb un misteriós i silenciós, l’ús de teixits laminats i gir cap a una tanta interpretació de la bellesa.

Collaret

Extravaganza

Collaret Un elegant collier inspirat en ruffs, decoracions antigues del coll que podeu veure a moltes belles pintures dels segles XVI i XVII. Es caracteritza per un disseny modern i contemporani, que simplifica l’estil típic de les voltes intentant fer-lo modern i contemporani. Un efecte sofisticat que dóna elegància a qui el porta, utilitzant colors blanc o negre permet multiplicar combinacions amb un disseny modern i pur. Un collaret d’una sola peça, flexible i lleuger. Un material no preciós però amb un disseny impressionant d'alta moda que fa que aquest collier no sigui només una joia, sinó un nou ornament corporal.

Joieria-Arracades

Eclipse Hoop Earrings

Joieria-Arracades Hi ha un dels fenòmens que arresta contínuament el nostre comportament, impedint-nos morts a les nostres petjades. El fenomen astrològic d’un eclipsi solar ha intrigat persones des de les primeres edats de la humanitat. Des del sobtat enfosquiment del cel i la sortida del Sol ha llançat una llarga ombra de por, de sospites i de meravelles sobre les imaginacions La impressionant naturalesa dels eclipsis solars ens deixa una impressió duradora. Les arracades de cèrcol d'or de diamants d'or de 18 quilograms es van inspirar en l'eclipsi solar del 2012. El disseny tracta de captar la misteriosa naturalesa i bellesa del sol i la lluna.

Les Sabates De Luxe

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Les Sabates De Luxe La línia de "joies en forma de sandàlies / sandàlies" de Gianluca Tamburini, anomenada Conspiracy, va ser fundada el 2010. Les sabates de conspiració combinen sense esforç la tecnologia i l'estètica. Els talons i les soles es fabriquen a partir de materials com l’alumini i el titani lleugers, que es dipositen en formes escultòriques. La silueta de les sabates es posa de manifest amb pedres semi / precioses i altres embelliments. L’alta tecnologia i els materials d’avantguarda formen una escultura moderna, tenint la forma d’una sandàlia, però on encara es pot observar el tacte i l’experiència d’artesans artesans italians.

El Fermall

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

El Fermall El caràcter i la forma externa d’un subjecte permeten canviar el nou disseny d’un ornament. En un entorn viu, un període canvia a un altre. La primavera segueix l’hivern i el matí arriba després de la nit. Els colors també canvien així com l’ambient. Aquest principi de substitució, alternança de les imatges, es presenta en els adorns de la «Metamorfosi asiàtica», la col·lecció on es reflecteixen dos estats diferents, dues imatges sense restriccions reflectides en un sol objecte. Elements mòbils de la construcció permeten canviar el caràcter i l’aspecte de l’ornament.