Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aigüera

Thalia

L’Aigüera Lavabo semblant un brot a punt per florir i omplir-se: és tan floreix que es va fer a partir d’una unió hàbil de massís i teca de fusta massissa, una essència a la part superior i l’altra a la part inferior. Una combinació ferma i segura, que proporciona un toc d’elegància i vivacitat del color amb una alegre entrellaç de grans amb tonalitats sempre diferents que produeixen lavabos únics. La bellesa d’aquest objecte es caracteritza per la seva asimetria i harmonia per la trobada de diferents formes i essència llenyosa.

Sistema D’Il·luminació I So

Luminous

Sistema D’Il·luminació I So Lluminós dissenyat per oferir una solució d’il·luminació ergonòmica i un sistema de so envoltant en un sol producte. Està orientat a crear emocions que els usuaris desitgen sentir i utilitzar una combinació de so i llum per aconseguir aquest objectiu. El sistema de so desenvolupat sobre la base del reflex del so i simula el so surround 3D a la sala sense la necessitat de cablejar i instal·lar diversos altaveus al voltant. Com a llum colgant, Luminous crea una il·luminació directa i indirecta. Aquest sistema d’il·luminació proporciona una llum suau, uniforme i de baix contrast que prevé problemes d’enlluernament i visió.

Bicicleta Elèctrica

Ozoa

Bicicleta Elèctrica La bicicleta elèctrica OZOa presenta un marc amb una forma de “Z” distintiva. El bastidor forma una línia ininterrompuda que connecta elements funcionals clau del vehicle, com ara rodes, direcció, seient i pedals. La forma “Z” està orientada de tal manera que la seva estructura proporciona una suspensió posterior integrada natural. L’economia de pes la proporciona l’ús de perfils d’alumini a totes les parts. Una bateria extraïble i recarregable d’ions de liti s’integra al marc.

El Regne Públic

Quadrant Arcade

El Regne Públic L’arcada catalogada de grau II s’ha transformat en una acollidora presència del carrer mitjançant la disposició de la llum adequada al lloc adequat. Generalment, la il·luminació ambiental s’utilitza de manera integral i els seus efectes es posen de forma jeràrquica per obtenir variacions de patrons de llum que creen interès i promouen un major ús de l’espai. La incorporació estratègica per al disseny i la col·locació de la funció dinàmica pendent es va gestionar juntament amb l'artista de manera que els efectes visuals semblin més subtils que aclaparadors. Amb la llum del dia, l'elegant estructura s'accentua amb el ritme de la il·luminació elèctrica.

Taula Extensible

Lido

Taula Extensible El Lido es plega en una petita caixa rectangular. Quan es plega, serveix de caixa d’emmagatzematge per a articles petits. Si aixequen les plaques laterals, les potes juntes surten de la caixa i Lido es transforma en una taula de te o un petit escriptori. Així mateix, si despleguen completament les plaques laterals a banda i banda, es transforma en una taula gran, i la placa superior té una amplada de 75 Cm. Aquesta taula es pot utilitzar com a taula de menjador, especialment a Corea i el Japó, on seure a terra mentre es menja és una cultura comuna.

Instrument Musical

DrumString

Instrument Musical Combinant dos instruments junts significa donar a llum un nou so, una nova funció en l’ús d’instruments, una nova manera de tocar un instrument, un nou aspecte. Les escales de notes per a tambors són com D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 i les escales de notes de corda estan dissenyades en el sistema EADGBE. El DrumString és lleuger i té una corretja que es fixa a les espatlles i a la cintura, per tant, el fet d’utilitzar i subjectar l’instrument serà fàcil i us permetrà utilitzar dues mans.