Revista de disseny
Revista de disseny
Gerro De Vidre

Jungle

Gerro De Vidre Inspirat en la natura, la premissa de la col·lecció de vidres de la Jungla és crear objectes que guanyin el seu valor a partir de la qualitat, el disseny i el material. Les formes simples reflecteixen la serenitat del medi, alhora que són poc pesades i fortes. Els gerros són bufats i modelats a mà, signats i numerats. El ritme del procés d’elaboració del vidre garanteix que cada objecte de la Jungle Collection tingui un joc de colors únic que imiti el moviment de les ones.

Gerro

Rainforest

Gerro Els gerros de la selva tropical són una barreja de formes dissenyades en 3D i de la tècnica tradicional del punyal escandinau. Les peces en forma de mà tenen un vidre extremadament gruixut amb unes esquitxades de color flotants. La col·lecció d'estudi està inspirada en els contrastos de la natura i en com crea l'harmonia.

Il·luminació

Thorn

Il·luminació Creient que és possible créixer i diferenciar les formes orgàniques a la natura sense pertorbar la seva estructura i expressió per coincidències, i que els éssers humans tenen una afinitat instintiva per les formes naturals, Yılmaz Dogan va dir que, tot dissenyant Thorn, volia reflectir el creixement amb formes que emula la natura sense cap limitació de dimensió en il·luminació. L'espina, que és una font d'inspiració per a una branca natural de Thorn; creix en una estructura aleatòria i es forma natural, compleix diferents necessitats i no té límit de mida com a bon disseny d'il·luminació.

Taula

Patchwork

Taula Yılmaz Dogan, que va començar amb la idea que es podrien utilitzar diferents materials industrials junts en una safata de taula, va dir que va dissenyar una flexibilitat al vostre escriptori, que podeu fer canvis per adaptar-vos a les diferents tendències en qualsevol moment. Amb el seu disseny completament trencable, Patchwork és un disseny dinàmic que es pot adaptar fàcilment a diferents espais com a taules de menjador i reunions.

La Instal·lació De Purificació D’Aigua

Waterfall Towers

La Instal·lació De Purificació D’Aigua L’edifici transcendeix de la ubicació ja que reformula un lloc artificial que passa a formar part d’un entorn natural unificat. El límit entre la ciutat i la natura es defineix i s’intensifica per la presència de la presa. Cada forma en relaciona una altra, que reflecteix els sistemes d’ordenació simbiòtics de la natura. Més particularment en el concepte específic, la fusió del paisatge i l’arquitectura es produeix amb l’ús del flux d’aigua com a element funcional i, posteriorment, organitzatiu.

La Taula De Cafè

Ripple

La Taula De Cafè Les taules mitjanes que s’utilitzen solen tenir lloc al centre dels espais i causen problemes amb els problemes d’aproximació. Per aquesta raó, les taules de servei s'utilitzen per obrir aquest buit. Per solucionar aquest problema, Yılmaz Dogan ha combinat dues funcions en el disseny de Ripple i ha desenvolupat un disseny de producte dinàmic que pot ser tant un suport mitjà com una taula de serveis, que viatja amb un braç asimètric i es mou a la distància. Aquest moviment dinàmic va coincidir amb les línies de disseny fluides de Ripple que reflecteixen la naturalesa amb la variabilitat d’una gota i les ones formades per aquesta gota.