Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema D’Ordenació De Residus Reciclables

Spider Bin

El Sistema D’Ordenació De Residus Reciclables Spider bin és una solució universal i econòmica per ordenar materials reciclables. Es creen un grup de contenidors emergents per a casa, oficina o a l'aire lliure. Un element té dues parts bàsiques: un marc i una bossa. Es trasllada fàcilment d’un lloc a l’altre, convenient transportar-lo i emmagatzemar-lo, perquè pot ser pla quan no s’utilitza. Els compradors ordenen en línia aranya on poden triar la mida, el nombre de papereres i el tipus de bossa segons les seves necessitats.

El Motlle De Gel

Icy Galaxy

El Motlle De Gel La natura ha estat sempre una de les fonts d’inspiració més importants per als dissenyadors. La idea va venir a la ment dels dissenyadors estudiant l’espai i la imatge de Milk Way Galaxy. L’aspecte més important d’aquest disseny era crear una forma única. Molts dissenys que es troben al mercat se centren a fer el gel més clar, però en aquest disseny presentat, els dissenyadors es van centrar intencionadament en les formes fetes pels minerals mentre que l’aigua es converteix en gel, per ser més clar que els dissenyadors van transformar un defecte natural. en un bell efecte Aquest disseny crea una forma esfèrica en espiral.

L’Aparcament De Bicicletes Transformacional

Smartstreets-Cyclepark™

L’Aparcament De Bicicletes Transformacional L’Smartstreets-Cyclepark és una instal·lació d’aparcament de bicicletes versàtil i racionalitzada per a dues bicicletes, que en uns minuts permet una millora ràpida de les instal·lacions d’aparcament de bicicletes a les zones urbanes sense afegir embussos al carrer. L’equipament ajuda a reduir el robatori de bicicletes i es pot instal·lar als carrers més estrets, alliberant un nou valor de la infraestructura existent. Els acer inoxidable, els equips es poden combinar amb colors RAL i es poden confeccionar per a autoritats locals o patrocinadors. També es pot utilitzar per ajudar a identificar rutes ciclistes. Es pot configurar per adaptar-se a qualsevol mida o estil de columna.

Escala

U Step

Escala L'escala U Step es forma enllaçant dues peces de perfil quadrat de forma quadrada amb formes diferents en diferents dimensions. D’aquesta manera, escala es fa autoportant sempre que les dimensions no superin el llindar. La preparació anticipada d’aquestes peces proporciona comoditat al muntatge. També es simplifica molt l’embalatge i el transport d’aquestes peces rectes.

Escala

UVine

Escala L’escala de caragol UVine està formada entrellaçant els perfils de caixa en forma d’U i V de manera alternativa. D’aquesta manera, l’escala esdevé autoportant ja que no necessita un pal central ni suport perimetral. Gràcies a la seva estructura modular i versàtil, el disseny aporta facilitat en tota la fabricació, envasat, transport i instal·lació.

Bicicleta Electrònica De Fusta

wooden ebike

Bicicleta Electrònica De Fusta L’empresa berlinesa Aceteam va crear la primera bicicleta electrònica de fusta, la tasca era construir-la de manera respectuosa amb el medi ambient. La recerca d’un soci de cooperació competent va tenir èxit amb la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Fusta de la Universitat Eberswalde per al Desenvolupament Sostenible. La idea de Matthias Broda es va fer realitat, combinant la tecnologia CNC i el coneixement del material de fusta, va néixer la fusta E-Bike de fusta.